Topmenu

Om

Vi hjælper dig og din butik, så du skaber mere blikfang der tiltrækker kunder, så du kan sælge mere.

Vi er til for at sikre at din butik er indrettet med effektivt inventar og tilbehør, og er stærke i nytænkning indenfor de nyeste design og teknologi. Vi er specialister i akryl, metal og træ.

Vi har stor erfaring i at levere og udvikle produkter og systemer, der øger afsætningen af dine varer.

Du kan bestille fra vores web-shop, eller få fremstillet dit eget unikke​ display eller skilt, som vi tegner og laver prøveeksemplar på, inden du beslutter dig.

Vi er stolte over at være certificerede leverandører til en af verdens største legetøjsproducenter, og et af verdens største sodavandsproducenter.

Vi leverer til store bryggerier og førende supermarkedskæder. Vi leverer butiksudstyr til bl.a apoteker, tøjforretninger og elektronikkæder, skønhedsklinikker, medicinalindustrien samt reklame- og eventbureauer.

Intet er for stort eller for småt til os.

Uanset om du ønsker kampagnemøbler, 1 brochureholder, 10 display, 100 priskilteholdere, eller 100.000 elektroniske prisskilte så er vi klar til at servicere dig.

Vi er eksklusiv partner for VKF-renzel i Tyskland, som er specialister i POS-materialer, samt for Tronitag, som er specialister i Elektroniske prisskilte og hyldeforkanter.

Hvad siger vores kunder?

Louise RosendahlAdm. Direktør, Inviocare

Vi har været yderst tilfredse. Produkterne harmonerer præcis med det udtryk vores designer og grafiske team havde udviklet

POS DK er en yderst professionel samarbejdspartner. Altid hurtig respons, klare processer, og beskeder.

Vi oplevede flere gange at der blev gjort noget udover det sædvanlige, for at nå de deadlines der var sat. Fremragende dialog og opfølgning. God forståelse for vores ønsker og kreative proces.

Vi vil til enhver tid anbefale POS DK. Særligt fordi det i dag er unikt at have leverandører, der lever op til så mange parametre på én gang

POS Danmark leverer en service, og kvalitet, der er i højeste niveau.

Vi ser frem imod at fortsætte samarbejdet.

Inviocare.com

Kom indenfor:


​Hvem er vi?